Sunday, February 21, 2010

RECYCLE.

Aku nak tanya kat pompuan, pasal kalau laki-laki nih aku dah agak dia PASTI buat benda ni. Kau penah tak recycle baju? Maksud aku kat sini, baju yang kau dah pakai sekejap, kau sangkut, pastu esok ke, lusa ke, kau pakai balik?
Aku penah wey. Aku jujur nih. Sebab tu aku ngaku. Pasal aku nak tempek pic nih.
.
.
.
.


Aku pegi TER tuk PMR. Bukan nak exam. Program Memperkasa Remaja. Perkasa la sangat aku nih.

44 comments:

deus X machina said...

normal la tu
watpe nak malu
erk888

Aus said...

alah , biasa la tu , lagi2 laki
tapi make sure dia x berbau..
hahaha..

Nazatul shima said...

deus:emm..normal ey..ok..tak malu.haha..

Nazatul shima said...

aus:hehe..aku kompom tak berbau.hehehe..:)

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

muahaha..
nk ngaku gak la..
sya pun prnh jek wat camtu..
jimat baju babe..hehe..:P

luvly mya said...

pernah je.normal la..
haha..tapi bukan la baju yang da pakai samapi berpeluh-peuh and da bau masam tue..ngeh3

shasha bee said...

nak buat penagkuan nih.

sya pon buat mcm tuhh jugak! hik3~
tapi ikot keadaan la, klo macam okk2 jer bau dia bedal pkai lagi la. haha

Rina (◕‿◕)✿ said...

bukan cma bsuk ke haha main2 je ;)

rina pon same la. kalo baju 2 pakai kejap je malasla nak basuh lg.

tapi kalo seharian pakai bju tu basuhla.

pompuan banyak bende nak basuh so leh dikecualikan haha :p

Tihara said...

akak biase recycle jeans masa jaman study dulu, tudung..baju tk penah lagi..tp normal la recycle2 ni..jimat sabun basuh

Shahrul Tanaka Safeai said...

sekejap?ketiak tak basah ke?kah3 =P

Nazatul shima said...

fasya:hehe..yes!ade geng..malu sebenarnye..haha..

Nazatul shima said...

mya:hehee..kalo yg berpeluh tu xdela pakai lagi..hehe..kite pn x selesa kan..:)

Nazatul shima said...

sasha:hehe..tu la pasal..asal wangi lagi kite bedal je kan.hehe..

Nazatul shima said...

rina:yg penting,dapat elak fabrik rosak kalo basuh salu.hehe..:)
same la kite rina.hehe..

Nazatul shima said...

tihara:jeans normal kot sis kalo recycle.hehe..malas nk basuh bnyk kali..dh la lmbt nk kering.hehe..

Nazatul shima said...

shahrul:laki je kot ketiak basah.hahaa..

enyheartsdiamond said...

selalu recycle :)

Bahauddin Amyasi said...

Salam kenal dulu ya..
salam kenal dari Surabaya...

vidadarisakura said...

selalu sangat.haha

Quon quon said...

hoho..me pon penah gak wat camtuh..malas katanya..hee

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

adoooii...
patut la entri ko nie berbau...
hahahahaha...

Shah@Iza Corner's said...

sy pun suke recycle bju.huhu...bukan pe,jp je pn pkai..xke rugi nak bsuh..huuh.

Hazzy Ishak said...

alah
lelaki agi teruk...
kdg2 sampai bau hapak dipakainya jugak...muahahaha

opss!

nabilah_2908 said...

hye..

hmm...tak de apa yg nk di malukan...normal sbnr nyer...hehe..

selalu gak wat mcm tu...lg pun..baju tu bukan kotor...jimat masa...jimat air...jimat sabun...hehehe.. ;)

tapi jgn la recycle smpai 2 or 3 kali..sekali sudah..(^_^)

Nazatul shima said...

eny:pempuan cantik pon ske recycle baju.hehee..

Nazatul shima said...

bahauddin:salam kenal..:)

Nazatul shima said...

vida:haha..selalu sangat..jadi kite geng la tuh.hehe..

Nazatul shima said...

quon:malas nk gosok je sebenarnye,pasal tu pakai balik.hehe..

Nazatul shima said...

meniti senja:ko saje je kan?isk3..

Nazatul shima said...

shah:rugi dalam segala hal.hehehe..

Nazatul shima said...

hazzy:setuju2..haha..tapi derang tak perasan pon kan.hehe..

Nazatul shima said...

nabilah:erm..tak dela recycle 2 3 kali..tu mmg pemalas tahap tak bertahap dah nabilah..hehe..

Mr feckry said...

weh..ape plak laki semua penah...er..memang ku akui..

|| nemo mimosh || said...

perkara biase tu..lagi2 duk kat hostel..jimat air..haha..tapi if kat rumah.jangan harap ok..geli2..ceh3..

zulhilmi bdk blur said...

pembetulan...!!!!
pompan lagi ske..
hahaha

ElyaElmo said...

mesti laa pernahh..pakai kejap jeee pon kan.....yg penting tak kene najis ape2, baru bleh recycle :P

embun d tengah malam said...

normal utk lelaki

Nazatul shima said...

mr feckry:haa..c?laki sndri ngaku.hihi..

Nazatul shima said...

nemo:kat umah pon i balun je pakai..hehe..

Nazatul shima said...

zulhilmi:eh eh..mane de..pompuan lgi bnyak baju dari laki.;P

Nazatul shima said...

elya:yup!btol sis!kalo kena najis kena la tukar baju.xley pakai baju lame.hihi..

Nazatul shima said...

embun:normal tuk laki.abnormal tuk pempuan.:p

Nadd said...

kalo dlu tade org tolong basuhkan abju,
mesti recycle..
hehe..
normal la tu..
lg lak if baju pkai tak smpai 2jam.. ;D

Nazatul shima said...

nadd:hehehe..nad xpe..beau nad tolong basuhkan baju..hihi..:P
shima ni kena pulun basuh sensorang.hehee..