Sunday, February 28, 2010

IKAN DUYUNG SEKSI.

Ehem. Ehem. Rindu? Dah lame (konon) aku tak jenguk blog tersayang.
Penah pegi waterfall tak? Atau waterdown or waterfell (tuk past tense). Penah tengok ikan duyung seksi? Aku dah nampak semalam beb! Teruja sampai menggeletar perut.
Cuba bayang. Ikan duyung montel berbaju tali merah, berkain baju kurung menggelepar dalam sungai? Spesies duyung apakah itu? Aku kurang pasti. Yang pasti, menyakitkan mata.

Yang pasti, kami bukan duyung sebenar.

Along bertapa nak menguatkan ilmu batin.

Awin makan sorok. Takut ikan makan makanan dia. Padahal, ikan duk main-main dekat ngan die je. Haha. Kami ke Sekayu. Bermandi-manda. Sangat serunuk!:)
p/s: kalau nak gi mandi manda, sila memakai pakaian yang bersopan. Tq.



31 comments:

embun d tengah malam said...

bestnya..rindu nak mandi ayer terjun..tapi air dia sejuk la..tak tahan..hahahha

1tomyam said...

wah best layan sekayu...lama dah tak pegi....molek lagi ke tempat tu?

Nazatul shima said...

embun:hehe..air die mmg sejuk gile..smpai ke tulang rasenye..tapi bez!:)

Nazatul shima said...

1tomyam:koho molek lenim..mmg bez!mari ah jalan sekayu..hehe.

Hasyiya karimah adli said...

hr tu g sekayu, best gile. air sjok.heheh

Tihara said...

ingatkan cite dyesebel tadi..rupanya ikan duyung sekayu..ekekeke

Ahmad Syazwan B. Ahmad Tarmizi said...

ya saya sayang mak saya :)

deqyalalink said...

uuu..dah lame tak g waterfall T_T last masa kat matrx nogori somilan..kat ulu bendul tuh..hehe

Uruchimaru @ kf said...

sekayu? dimana tu?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ko amne leh jadi ikan duyung...
mane ade ikan duyung pakai tudung & shirt...
pakai tempurung je...
hahahahaha...

amalhaj said...

assalamualaikum nazatulshima!
intai2 ajer tadi, nampak oghang tengah mandi terus blah... hehehe
salam ziarah!

misz benida said...

yg pasti.............
SAYA SYG MAK SAYA

syahbandar87 said...

lama x join aktiviti cani..huhu..rindu sungai..n rindu jgk air terjun..kawan2 lama..huhu

Nazatul shima said...

hasyisya:hmm..btol!air die mmg sejuk!gile2..hehe..

Nazatul shima said...

tihara:hehee,,tu la pasal akak..bdak tu..ish2..tak malu btol..

Nazatul shima said...

syazwan:haha..tu yg penting!

Nazatul shima said...

deqya:nnti jlan2 kat tganu, i bwk pegi sane ye..:)

Nazatul shima said...

kf:sekayu tu kat hulu terengganu..:)

Nazatul shima said...

amalhaj:waalaikumussalam amalhaj!hehee..oo..cm tu ke..awalnye blah..huhu..nway,salam kenalan jgk..:)

Nazatul shima said...

meniti senja:aku bukan ckp aku yg duyung.aku ni dugong je.haha..

Nazatul shima said...

benida:semestinye!mu syaang dop mak?hehehe..

Nazatul shima said...

syahbandar87:nnti kuar ngn kwn2 ye!:)

Shahrul Tanaka Safeai said...

gua relax2 je mandi bogel ;p

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau mcm ko la dugong aku nak bela sekor kat umah...
hahahaha...

Fida Jai OWN said...

cma , nak tanya , macam mana nak buat cmmnt approval .

Mr feckry said...

so siape yang jadi duyong

Nazatul shima said...

shahrul:salu berlagak..cit..huhu..

Nazatul shima said...

meniti senja:kalo aku dugong,tak nak aku bertuankan ko..haha..:P

Nazatul shima said...

fida: fy kena tukar setting yang dekat privacy rasenye..

Nazatul shima said...

mr feckry:duyongnye ialah pempuan berbaju tali merah.hehe..

pak long said...

salam buat shima...
memang best mandi kat sekayu...tah bila la dapat gi pulak...