Sunday, February 7, 2010

CONTEST

Okeyh. Kali ni aku nak join contest dari blog shoppaholic shawl. Sape-sape yang nak join, ley la terjah blog beliau. Hadiah sangat lumayan ok. :)
Kaum lelaki yang agak-agak nak join, ley la antar pic yang pakai shawl ye.

Aku pertaruhkan pic ni la. Pasal pic ni je yang ada dalam pc adik aku nih. Lappy aku still kat workshop. Sadis!
Harap pihak organizer ley trime pic ni dengan segala terbuka. Gedik jugak nak join. Hehe.

Terima kasih shoppaholic shawl for this contest. :)

17 comments:

enyheartsdiamond said...

cantiknya dia :)

deus X machina said...

gud luck woke

besi said...

shima.. gud luck ya....
awak leh menang...sbb ayu je..

Nazatul shima said...

eny:: sy biasa je eny. u lgi cantik..:) nway,tq..

Nazatul shima said...

deus:: 1st time ko xde ckp wannabe.haha..tqvm..:)

Nazatul shima said...

besi:: dia bkan tgok ayu ke tak..die tgok shawl yg kite pakai la besi..saguhati pon bez je..tpi xtaw la dpt ke x..isk4..

LaLaLovy said...

gudlark syg!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bg je la die nie menang...
muka tagih simpati tue...
hehehehe...

Raudzah said...

gud luck shima..klu mng share adiah ngan ak.he3

enche tomyam said...

chomelnya....kelazzz

Nadd said...

go shima go!
hehe..

Nazatul shima said...

lalovy:: tq dear..tpi,cam klah je..hehehe..

Nazatul shima said...

meniti senja:: kalo tak kutuk aku,tak sah ey..haih..hehehe..

Nazatul shima said...

eily:: hehe..cmne aku nk share?aku x menangnye..isk3..

Nazatul shima said...

enche tomyam:: sy kelas 1 cempaka zaman kanak-kanak dulu..:D

Nazatul shima said...

nadd:: run shima run..hehe..:D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kutuk ke???
aku nak kasi ko memang la...
hahahaha...