Monday, February 8, 2010

BIODATA TAK LENGKAP.

Okey. Kali ni aku ditagged oleh adik ezma. :)

Rules: once you've been tagged, you are supposed to write a note with 23 random things, facts, habits, or goals about you. At the end, choose 5 people to be tag.

1) Aku sederhana tinggi. Tinggi agak-agak macam Nora Danish.
2) Anak ke-3 dari 5 orang adik beradik. Panas baran ni. Ngeh3.
3) Sangat obses dengan warna pink. Tapi, takkan cat kuku aku warna pink.
4) Aku begitu suka sangat-sangat menyanyi. Dalam toilet pon aku balun nyanyi.
5) Sangat sayangkan keluarga. Tanpa mereka, tak dapat aku kenal korang.
6) Sudah mempunyai pacar bernama cik faiz. Tapi, belum masuk meminang lagi pasal tengah study.
7) Suke makan spicy chicken Mc Deluxe. Pegi mcd, mesti pilih yang ni je.
8) Ada cita-cita nak jadi cikgu. Aku akan pohon KPLI ngan DPLI. Hehe.
9) Tak suka bila kena tipu. Oh! Sangat tak suke. Tsk!
10) Pakai perfume Far Away ngan DKNY.
11) Orang selalu anggap aku sombong. The truth is, am not!
12) Bercita-cita nak pakai Suzuki Swift pink.
13) Love make up. Tapi, tak reti sangat pon bermake up.
14) Suka berkawan. Friends friends.
15) Minat gila Siti Nurhaliza dan Fahrin Ahmad.
16) Suka nombor 5 dan 15.
17) Aku memang suka ayam. Ayam je tak suka aku.
18) Sangat gembira bile duit banyak. Boleh shopping!
19) Minat menari, tapi dah besar ni, badan dah keras maa.
20) Suka berblogging. Nak kumpul duit banyak-banyak dari Nuff.
21) Orang salu cakap aku ngan my mom macam adik beradik. Oh, aku tak tua!
22) Bufday aku bulan 12. Sebab tu aku agak terlewat dalam segala hal. Ada kena mengena ke?
23) Aku tak de facebook. Dah deactivate. So, memang tak de.


Aku nak tag insan-insan ni.

nad
benida
Aus
Kf
Fasya

30 comments:

misz benida said...

aik,nma aku xde kan??aku xkna tag kan??kann???hehe
wei,bkpo mu mnat ct,aku mnat die..tpi mnat lagu die..ct tu kjp nk pka tdung,kjp dop..mu tlong nsohat die ckit..haha

luvly mya said...

i lyke fahrin juga..ehehe=)

Hazzy Ishak said...

kf kena...haha

F U N F A B U L O S I T Y said...

kita same-takder facebook atau buku muka tu-hahaha-ayam je yg tak suke?mane wk tao ayam ituu tak suke wk? ;D

besi said...

shima...lengkap .. rasa macam leh agak awak punya feel nie

Nazatul shima said...

benida:: eh eh?ade ke x ey?aku lupe r.haha..kena wat tu..okeyh beb.nnti aku ckap ke kakak angkt aku tu.jgn risau..sok2 die pakai la tu..hehe..:)

Nazatul shima said...

mya:: hehe..same..:D

Nazatul shima said...

hazzy: kf mesti kena,pasal die salu buli i..haha..

Nazatul shima said...

fun:: oh..xde ey?ingtkn aku sorg je yg xde..hehe..tau la..pasal,klo ade ayam,mesti die lari.hhehe..

Nazatul shima said...

besi:: eh?bley tau ey?emm..hebat la sixth sense awk..:D

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

alamak..itu name gue..hehe..
worite shima..t fasya wat tag neh ek..tp tgu free dulu ek..hehe..konon2nye bz la neh kn.kalah bini jual ayam..=p

tapikan shima,mmg ade sort of things tu kite same la..
fasya pun bulan 12 gak,suke mkn spicy chicken mc deluxe,suke blogging,shopping,etc...
yang xsama,FAIZ je la..hehe..itu cannot2..kidding jeks..~

fiD said...

hoohoh.. same bulan la ea, org buln 12 nie ramai kate budaknye nek, cute, haha

...naseb bek aku tak kena tag, tq, haha

~eZmALiZa~ said...

haha.kak cma.yg part no 6 tu tbe2 ezma tkedu pulak. ekekekke.. :P
pastu ezma tsengih lagi sorg2.hehe.
kalo b4 ni ezma jumpe org yg same birtdate. tapi ni jmpe org yg same name boifen.ekeke.. :P
tengs kak cma sbb wat tag ni.. :)

Uruchimaru @ kf said...

knp kf kena tag? huhuhuhu..!

haper? nk kumpul wet dr nuff? hahaha..chaiyokx100 cma..semoge berjaye!

Nazatul shima said...

fasya:: hehhe..o..same la kite ey bulan 12..:) nnti sambut same2 tepi pantai teluk ketapang..hehe..;p

Nazatul shima said...

fid:: wah..mknenye kite cute la kan?walawey..mmg kena kena je..:D

Nazatul shima said...

ezma:: hehehe..nama same takpe ezma,jgn orang same dh la.heehhe..:p

Nazatul shima said...

kf:: oh.gelak jahat ey..bia r..hendak seribu daya,xnk sejuta dalih.hahaha..:D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

awat la tak suruh mak ko tahan sket je lagi...
masuk bulan 1...
hehehehe...

Nazatul shima said...

meniti senja:: mak aku saje je.kalo aku masuk bulan 1, nnti aku tua plak.hehehe..:P

encik ariff o said...

fahrin?
haha.

deus X machina said...

ape lagi weh
g r ngorat fahrin ahmad
erk888

Shahrul Tanaka Safeai said...

ada lagi TAG ni..ingatkan semua dah lupa..

Nadd said...

shima, yg nad tu nad ke?
hehe..
lagi mau tnya..
mau kne penampar..
;p

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tua ape lak???
lewat setahun..
muda la...
hahahaha...

Nazatul shima said...

encik ariff:: nape kena tye cmtu?tak ske fahrin la 2.hahaha..

Nazatul shima said...

deus:: tak mampu nak ngorat.setia pada yang satu.:)

Nazatul shima said...

shahrul:: ade lagi la ni..sbb tu aku wat..hihi..

Nazatul shima said...

nadd:: ye nad dear..wat2 tanye ye..nak kena nih..hehe..

Nazatul shima said...

meniti senja:: muda ey?ehem2..alhamdulillah..hahaha..