Tuesday, February 9, 2010

AKU MAU JADI BUDAK.

Rambut Abu Bakar Ellah. Kau kenal tak? Aku punye rambut zaman kanak-kanak cam rambut dia la. Tekap gune tempurung tu beb rambut aku nak kasi dia betol-betol cam bentuk tempurung. Aku tipu. Kau tau.

Kalau boleh nak jadi budak kecik balik. Boleh aku nak merasa perasaan minum susu botol time tadika. Balik je kelas tadika, terus carik botol susu. Perasaan minum susu guna botol sangat sangat lain. Wah! Serunuk.

Lagi, aku nak merasa main getah. Aku paling suke kalau team aku dapat jalan lame. Sliper buang, lompat guna tapak kaki dogol je. Sakit kena jalan batu-batu, tapi getah punye pasal aku redah je.

Yang paling obvious aku nak jadi budak kecik balik sebab, aku nak merasa kencing merata-rata. Semua tempat jadi jamban aku. Maaf pada insan-insan yang terpaksa basuh najis mukhoffafoh ku, iaitu ibuku Bonda Zaipah.


29 comments:

besi said...

shima... ko tunggu la nanti bila ko ada anak lak...hehehehe

ejoncb said...

alaaa.skang pun kalo nk kencing merata pun still boleh..antara nk ngn xnk jer cma..hahaha

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

fasya mau hisap botol!
haha..
seigt fasya la kan,hisap botol smp drjh 3..mmg malu babe kalo igt alek..haha..

balik je tusyen mlm 2,terus cari botol..nyot2..terus lena..~

Shahrul Tanaka Safeai said...

eleh..

|| nemo mimosh || said...

haha..rambut shaye pun can abu bakar elah jugak mase kecik..relax..itu trend mase dulu..ceh!

Tihara said...

cute je gamba dedolu..

akak pn rasa nk jd budak balik..silap2 kang jadi nyanyuk..owh, takmo2x :)

Solehah said...

hehe..kalau nak diimbaskan balik zaman kanak-kanak memang banyak cerita..

Nazatul shima said...

besi:: hehee..lambat lagi nak ade anak nih..hehe..

Nazatul shima said...

ejon:: mane ley jon..kalo aku kencing ngate,org cakap ak gile lop..klo bdop,xdop org nak kate gile..haha..

Nazatul shima said...

fasya:: uih..sampai darjah 3?biar betik?hehee..lame sgt tu fasya..hihi..

Nazatul shima said...

shahrul:: jeles la tu..:p

Nazatul shima said...

nemo:: hehe..kite geng..bile besau nih,mcm lawak plak tgok balik..hehe..

Nazatul shima said...

tihara:: hehe..bez kan akak..xpe2..kite jadi kejap je,nnti jadi besau balik..:D

Nazatul shima said...

solehah:: tula..banyak sangat..sampai ley jadi lupe..hihi

misz benida said...

seronoknye..
tu la,adek beradek aku sume dk jauh2 dh..
kt umh aku tu tgl 2org adik aku je..mahu kol ckp kebuhsanan..haha..

misz benida said...

u..nti i wak u pnye tag ye..crik msa sesuai.

Kyuubi_85 said...

alahai, kiutnye... haha

mak aku bagitau aku jrg minum susu botol... minum susu ibu je... lagi sihat... hehe

Uruchimaru @ kf said...

jomx2 jadi budak kecik bali cma hee..!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

heehehehe...
ko nie jijik la...
hahahaha...

Fida Jai OWN said...

dah jlan2 kat blog cma jugak . da follow da .follow fida juga ya

mukasurat17 said...

aku hisap botol sampai darjah 6.malu tak malu...hahaha..aku tipu, kau tahu?

touyakaruma said...

Hahaha rambut Abu Bakar Elah .. popular owrr masa tu

Nazatul shima said...

benida:: okeh, no hal.hehe..hehe..tula..lenkali pahni beranok ramai2 ye..:D

Nazatul shima said...

kyuubi:: hehe..susu ibu mmg hebat.sume zat ade..no wonder la ko sehat..:)

Nazatul shima said...

kf:: jom2. ley main teng teng..haha..

Nazatul shima said...

meniti senja:: sampai ati ko cakap aku jijik wey..isk3..:(

Nazatul shima said...

fida:: ok dear!:)

Nazatul shima said...

touyakimura:: haha..mmg la..mmg sangat glamer..nmpk cam sume org same je..:D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dah buang merata...
hahahaha...