Wednesday, January 27, 2010

NEW LOOK.

For my own safety, semalam aku redah tido dalam bilik adik aku. Nasib baik dia tak balik cuti. Kalau tak, maunye aku kena halau ngan dia. Haiya!

Okeh! Template dah diupdate. Simpler but nice. Tu la yang aku dapat pikirkan semalam. Mau tersengguk aku nak buat banner ngan carik template plain semalam. Nanti aku pikirkan konsep lain plak untuk blog ni. :)

Enjoy reading here! Ops! Jangan lupe klik-klik la Nuffnang aku tu and tunggu la bagi dia loading abis dulu ye. Ngah2. If sape-sape yang tak create acc nuffnang lagi, cepat-cepat la buat. Mana tau dapat banyak side income nanti. Hehe.


4 comments:

Mimi ! said...

woah woah. comey3 banner atas tu.
pndai sgt kak cma wat.

btw, template baru ni cpt ckt loading. kalo dlu lmbt ckt.
xDD

and~ tahniah! follower dah 100!

Nazatul shima said...

kak cma reka2 je 2 mimi..ikot sdap mata memandang..hihi..
2la..yg dulu lmbt ey..isk3..
hehe..baru 100..lmbt eyh nk 1000..huhu..;p

zhOprenIa said...

cantek btul la...and cpat sket dr dlu ;)

Nazatul shima said...

eton:: hehe..ang nye pasal,aku tukaq tros template :)