Sunday, January 24, 2010

MY FUTURE BABY!

Dalam membuang kebusanan aku nih, sempat la aku menggatal kat internet. Okeh. Bukan maksud aku negatif, tapi menggatal dari sudut positif. Haha. Tak payah nak mengandung 9 bulan, aku dah dapat virtual baby. Hehe. Website nih, die hybrid kan muke aku ngan cik faiz. Jom! Tengok! Ape kan jadi kat baby kami nanti! Hihi.


Baby boy aku nih. Aku nak kasik nama Adam. Okey tak? Hehe. Kompom, nanti aku ajar die berenang. Eh, bukan aku. Cik faiz. Hehe. :)


Ala ala ala. Comey baby Sofia cenyum. Hehe. Ni la baby girl aku. Hehe. Nanti, rambut die aku kasik itam la cikit. Hehe.

Okeyh! Kalo korang rase nak try buat anak, ley la try kat sini makemebabies.com ni . :)

3 comments:

Uruchimaru @ kf said...

kawen dulu ler baru leh berangan ooiit!

misz benida said...

apsal sume ank ko om putih??
xnk la,aku nk ank aku muka melayu.
nti ank aku prasan om ptih,xingt agama dia dh..
hahaha

Nazatul shima said...

kf:: kena berangan dulu pasal xtaw lagi kawen bile..hehe..

benida:: haha..ak pon heran..xpela,die nk bagi aku yakin skit anak aku comel ti..haha...xpe2..muke je omputih,aku siap antar gi kelas pondok lagi..hehe..