Sunday, January 17, 2010

KURSUS KAHWIN

Bile ntah nak pegi amik kursus kahwin ni. Even aku lambat lagi nak kawen, tapi at least, aku dah ade persediaan la orang cakap kan. Hehe. Ni, kursus kahwin tak amik lagi, dah sebok-sebok nak kawen. Ape punye gatal daa~ Dulu, aku bajet kursus ni macam kelas agama. Kena hafal surah-surah. Tu yang aku risau tuh (aku merendah diri). Hehe.

Baru je balik dari makan kat kedai Cairo Tomyam sebelah sekolah rendah depan kedai yang dah nak kena roboh pasal jalan nak dibesarkan. Eh, gile detail aku cakap pasal kedai nih. Tapi, tomyam die amat tak bez! Tsk! Tak masam, tak pedas, tak kaw kaw, tak segalanya. Memang aku bagi bintang yang tak berbintang kat kedai nih. Di sebabkan lapar, aku redah je makan. Sambil tu, ayah aku yang amat hensem lagi kacak dengan senang hati main campak aje sotong dalam mangkuk aku. Haih. Jenuh nak abiskan. Tapi, aku suke! Hehe.

3 comments:

Uruchimaru @ kf said...

mem campak2 sotong ea!

Nazatul shima said...

ye! adeh~

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 23RD & 24th january 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH