Thursday, January 14, 2010

KISSING BENEFITS!

Kat sini aku nak kongsi tipsis yang baik punyeee~

" By kissing, you can release your tension, burn calories and slow the aging process"

Kehkeh..

So? What to do? Korang pikir la sendiri. Kiss la pape yang boleh di'kiss' ok? Mak ke, ayah ke, kucing korang ke. Whatever la. As long as, mulut korang mencecah sesuatu.
Kalo rase-rase agak gemok tu, ley la try tipsis yang aku share ni. Tak payah susah-susah masuk
"The Biggest Loser Asia" tu. Macam kesian aku nengok. Berlari pon xlarat. Apatah lagi nak melompat-lompat ngan terkinja-kinja kat gym tuh. Haih.

Jadik, hindari makanan berkolesterol tinggi. If korang cam berminat nak masuk biggest loser, ley la membela diri sebesar yang mungkin. Okai? :)

p/s: Yang bukan muhrim elakkan daripada tipsis ini. Carik alternatif lain macam berlari 1000km, berkaroke, or pakai Olay.

13 comments:

misz benida said...

pkai olay blh burn lemak la..skrang jugak aku kua g carik olay..haha

Eyriqazz said...

tips yg bagus n memang berkesan...hehehe..

Ada Apa Dengan Hanis Zalikha

Nazatul shima said...

benida:: olay tu tuk elak aging process la..mane de tuk bakar lemak..haha..sengal la ko ni..

eyriqazz:: oh..mmg berkesan ye..da cube?haha..

Precious said...

Muah muahhhhhh ...

Kyuubi_85 said...

betul ke berkesan ni? eh, bro enriqazz dah cuba la ni ye? :D

Nazatul shima said...

kyuubi:: emm..agak2 cm da try sbb die taw kesan die..haha..

faiq said...

oh, bgs2 tips ni..hehe..bole apply

Nazatul shima said...

faiq:: hehe..tpi apply kat mak ngn ayah je..;D

Uruchimaru @ kf said...

x biase plak !

Nazatul shima said...

oh,xbiase...ok..hihi..:)

HATI BANGKAI said...

guaa duk pkir nie nak kiss ape..kiss tiang boleh pakai kew?hehe

HATI BANGKAI said...

guaa duk pkir nie nak kiss ape..kiss tiang boleh pakai kew?hehe

Nazatul shima said...

kiss tiang?aku rase ley pakai kot.pasal ko kiss kat permukaan.kire ok la 2.haha.