Tuesday, January 12, 2010

KENANGAN MY GIRLS.

Aku tak tahan! Aku tak tahan! Aku rindu gile wey kat budak-budak aku! Wani, ejon, ina, cida. Isk3. Rase mau nangis. Tapi, x macho la kalo aku nangis. Hoho. Peti suare aku cam nk pecah aje ni. Ni sume pasal aku gile ketagih nak gi karok. Cam biase, sumbangkan suare. Kate nk msuk AF. Haha. Jgn lupe undi aku. AFUNDI SHIMA. Cam biase la. Berangan jela keje aku ni. Tak de keje kite carik keje.

Aku panas ni beb! Lappy aku die buat hal lagi setelah aku baru je antar gi ospital laptop. Rase mau baling je lappy ni kat atas katil (lembut ckit). Suke kau buat aku bengang ye! Oi! Aku xde duit dh ni nak bayar bil, kau buat hal plop lappy! Saje la tu nk suh aku kikis duit dari tabung lagi! Ayoyo! Buat pengetahuan semua, dah berhari-hari tepon aku kena barred. Time kasih cik celcom!

p/s: pic2 ni zaman dulu-dulu kami bersama-sama sampai la aku balik tganu bulan 11 ritu. :( Ikot kronologi ye. Hihi.


Time ni makan-makan kat Kalel beramai-ramai. Rindu!


Ni time aku praktikal kt teganu, tpi aku balik Penang jap pasal kad matrik aku ilang. Kalo tak amik, camane aku nk cucuk duit beb!


Kat salon cina depan usm. Kalo nk buat rambut, kat cni la kami lepak-lepak. Miss cina tu dah kenal muke-muke kami nih pasal duk salu sangat gi wat rambut kt cni.


Go go power rangers! Eh, bukan. Ni gelang persahabatan kami. :) Tak de pink, purple pon boley.


Bukak pose kat Hammer Bay. Yeah! Ikan bakar yg sedap sangat-sangat! Menjilat segala jari jemari.


Dalam rapid penang nk gi Prangin Mall. Ni pengangkutan utama aku kat cni. Layan je beb. Haha.


Kat Pantai Feringghi. Time ni celeb bufday bf cida. Namenye Pak An, muke cam Black mentor. Tak caye? Tengok sendiri! Hihi.

7 comments:

whiteapple said...

oit2!!!xmo la ngis2 sbb kami..terharu aku bca..haha..pe g cima..meh la dtg lpak cni sehari, 2 ari, 3 ari n brp ari pn xksah..huhu..ada g gmbr yg ko x ltak g ni..huhu..yg pntg, bf ak pn ko nk promote ye..sje je.. =p

shima said...

isk3..2la..aku tunggu korang ajak la ni..senyap jek..tersinggung hati sanubari..hehe..mmg ade lg xltak..yg 2 sume censored..xley ltak..hihi..promote 2 pasti..hihi..

whiteapple said...

ala..meh je la cni..wat2 malu kucing plak...ermm..xpyh la promote lbih2..nnti kco mood ktorg nk dating je, org duk tgk..hehe..lgpn, dia nnti perasan lbih..mls nk dgr..haha..

shima said...

hehehe...kim slm kt pak an a.k.a black..menang gk vokal trbaik AJL..xsia2 die jumpe ko..amik luck..hhehe..

whiteapple said...

insyaAllah..huhu...yela 2..2 pn ltih dgr bnyi kol msuk kt hp dia 2..keje x sttle g..nk dating pn dh ilang feel..2 ckp jgn promote dia lbih2..nnti lg ssh ak nk dating..haha

Nazatul shima said...

lor..pe la pak an ni..time dating pon still ingt keje lagi ke..aiseh..

whiteapple said...

ala..nama pn keje..xkn la sbb dating lupe keje trus kot..lgpn hal pntg..klu stkt hal kcik ak pn bsing,...huhu