Sunday, January 31, 2010

KEKASIH ATAU KAWAN LAGI PENTING?

Kawan memang penting. Sangat sangat ok. Tapi, when it comes to lelaki, dia jadik teramat penting kawan bagi mereka. Ya. It's true. Aku pon ada kawan kan. Bukan aku cakap, kawan aku tak penting. No! But, di mana hak seorang gf/bf if spouse dia terlalu pentingkan kawan sehingga gf/bf kecik ati or wuteva la. Doesn't mean you have to close with her/him 24/7. Just spend your time with your spouse a few minutes before you proceed with your works. Am i right? So, tak de la erti kata kecik hati. Hati kawan dijaga dan hati gf/bf pon dapat dijaga. Maka, perhubungan akan menjadi semakin mantop! Hehe. :)

11 comments:

Kals said...

dua2 same penting.

Raja Lawak Jenaka
Gambar Menarik

misz benida said...

yezza!!!
penah dlu,kwan aku xske kt bkas aku..smpai skrng die xlh trima aku msih bek ngan ex aku..myb sbb aku pnh tluka dulu..tpi mcm tu la..both aku jga..

LIEZ. said...

erm..
family k0wt lg penting..
hehehe..

Nazatul shima said...

kals: 2 2 same penting.mmg due due penting.tpi lgi penting?hehe.

benida: emm..klo aku pon,aku marah kt ko.hehe...bley plak berbaik baik ey..hehe..

liez: yg 2 mmg first priority..:D

rOhock said...

hati mak gua lagi penting

rOhock said...

ati mak gua lagi penting

yuyuEyuliAnayusOf said...

mest akak da rse ni :)

Nazatul shima said...

yuyu:: tak la.saje je bertanya pendapat.:)

rohock:: yg tu mmg kena salu jaga.tiap2 hari.:)

touyakaruma said...

Memang sakit hati apabila dipinggirkan oleh rakan apabila dia mempunyai keksih.

Nazatul shima said...

lelaki mesti cakap camtu..hmm~

|| nemo mimosh || said...

sebab pernah kena pinggir dengan kawan sebab die lebihkan bf die,sampai kawen pon tak ajak.harap2 shaye bukan begitu dan taknak jadi macam tu.tapi masalahnye, si bf pulak tak faham..jeles memanjang.bagaimana tu? ;)