Friday, January 8, 2010

BEAUTY BLOG CONTEST

BEAUTY BLOG CONTEST
---------
ARE YOU HAPPY WITH YOUR LOOK & STYLES??



Haa..ni da kali ke-2 aku join contest yg kak lynna buat nih..hehe..saje je nk masuk,kot2 ley menang barang MARYKAY. Wow! Sangat2 nak dapat hadiah tu. Unfortunately,hanya lucky lady je yg dapat..Kak Lynna la cakap cmtu..Hihi..But,nvm,try try..Hehe..So, ni la barang-barang make up n style yg aku nak sangat-sangat buat tahun ni.. Nak jadi lady in masculin..Ade ke? Hihi..

1. What’s your favorite makeup things at the moment??

Eye Studio™ Lasting Drama™ Gel Eyeliner
(Buatkan mataku jadik besau la cikit daripada biase. Mmg bez gile pakai benda ni,pasal xde comot-comot kat mate. Yg penting, lambat nak abis.. Hihi)

2. Are there any beauty MAKEUP/PERFUMES branded items on your wish list?

Tarte Eye Couture Day-To-Night Eye Palette
(Aku ske kit die.. Cantek! Wane purple pastu ade key skali.. Kompom orang len xley curik eye palette nih)


Clinique Soft Finish Makeup Soft Fair
(Ok. Benda ni aku nak jugak pasal ley pudarkan cacat dan cela! Yeah!)


Estee Lauder Pure Color Gloss
(Teringin nak pakai gloss ni.. Pasal, aku pakai lip balm je..)



Flora by Gucci Eau de Parfum
(Haa..! Kwn aku ckap perfume ni amat bez baunye. Jadik aku cam teruja nak pakai. Tambah lagi, iklan die yg berbunga2 tu. Mesti aku jadik sesegar tu! Mungkinkah?)

3. What's Style and Outfit do you want on 2010?


(Aku ske style simple cam gini.. Senang.. Beli cardigen panjang banyak2 pastu ley gayakan ngan apa je baju yang nk pakai..Simple and nice!)



4.Lastly, pliss upload your latest gojes style pictures with the beauty makeup looks...

(ni la picku yg bermake up dan berstyle la ckit kot pasal wat gaya cam gini. Hehehe..)

2 comments:

misz benida said...

ko kn dh keje...knpem ko boleh bli bnda2 g2..alahai..mntak syg belikan ke..huhuhhu

shima said...

hahaha..xmampu wey..nk simpan wit beli keta cooper..hihi..syg aku nih die xbeli ke aku benda2 gni..die ske beli baju nge suor..hihi..