Tuesday, May 26, 2009

Hang out wif my gf.Hehe.

Dis morning, bangkit awal.Kenapa? = Mau kuar jalan-jalan sama D. Hehe.



Kerja umah tinggal kat adik laki (good lil boy). ;)

P/S: TQ adikku sebab tolong jemur kain kat ampaian tuk ari ni.Hehe.



Jalan-jalan ke manekah?

(1). Bank Pak cik Affin + Bank Bulan 5 + Bank Keislaman (tipu-tipu duit banyak)

(2). Makan-makan di Selera Timur.Order nasi lemak (aku), nasi minyak (D). Roti canai ( share), Ayam goreng ( share). Nasi lemaknye yang amat bez!

(3). Masuk Butik Leno. Tengok plum wane pink. Mau beli, tapi saiz 4 xdop. (hampa). *Sigh*

(4). Pegi bus station.Mau beli itu tiket ke Kota Bharu dis Thursday.Mau ketemu itu buah hati jantung pengarang dada saya. (nervous)

(5). Giant. --> Guardian ( beli barang-barang asas keperluan kami). ;)


Kedian, pulang dalam pukul 2 sumtink. Wah!Lil bit tired, but enjoyed!Yeah! ;)

Sunday, May 24, 2009

Sahabat

Actually, ari ni banyak jugek la program nak buatnye,but all of those prog xjadik.Hehe.

Duk umah=(Malas+hot )x(blogging+youtube)/sms

Hehe.OK x equation 2? ;)

Rindu bangat sama kawan-kawanku!

Rindu nak gosip-gosip.

Rindu nak gelak terbahak-bahak.

Rindu nak usik-usik.

Rindu nak makan same-same.

Rindu nak jalan ramai-ramai pegi Berkat.

Rindu nak pegi BJ ngan Queensbay same-same.

Rindu nak nangis same-same.

Rindu nak tengok muvi same-same.

Yeah!I missed all the moments wif u girls! ;(

Crampy mampy dummy

"LOVE taught how to appreciate feelings."-cma-


Crampy mampy lew dis week.Nothing to do.
Need some papers, stationeries, and some sort of books.

My IQ need to be functional again.
(Dah berkarat)

Missing to write, read and think.

Wut a lil nerd girl la kamoo nih cma!

Add on = miss my everything damn much!



Saturday, May 23, 2009

Favourite songs ;)


Lagu ini bez gilew!The Show by Lenka.Lagu die yang lain pon bez.Trouble is a friend pon same.Memang bez sangat.Hehe.Lagu ni chicky and aku pun rate cam orang lain gak. 5 stars pliz! ;)





Die nye singer cun sangat.Suare die pon ala-ala comel ajew.Hehe.Ley la nak karok sorang-sorang kat bilik lagu nih.Hehe.
Ape-ape pon layannnn~

Friday, May 22, 2009

CS Nite 2009 in memory ;)


(ayat-ayat cinta)

In above pic showed dat i'm in a 'sasau' mood.Coz of aku x pandai nak pakai selendang nih.Adeh.Begitu lembik sekali.Kalao masuk fridge OK la kot.After try banyak kali,finally jadi la jugek walau x berapa dalam keinginan aku.Hehe.But,credit to Wani!coz helped me in dat such critical time.Isk2.Jasamu selalu ku kenang.Bab make up pulek aku make up sndrik je.Lantak la jadi ke x.Save budget.Hehe.Kawan-kawan aku ade sampai pegi kelas make up tuh.Memang semangat waja betol la.Hehe.;)


(menyandar nyandar di dinding)

After agak-agak da siap tuh,aku ngan geng aku tunggu la bus yang akan bawa kami ke sana beramai-ramai.Hehe.Mengantuk jugek aku dalam bus tu.Yela.Dekat 1 jam baru nak sampai kat hotel.Pergh!Panas jugek la rase but aku redha.Hehe.Sampai-sampai aje da macam nak mabuk.Yela.Jalan berliku-liku nak boley sampai kat hotel nih.Macam nak gi Genting.Maunye aku x mabuk.Hehe.Dulu pun mase naik sane aku pun macam ala-ala pening kan.Nasib baik la abang paham.Die stop then aku dibenarkan ke toilet.Hehe.TQ laling ;)



(merempat ngan cip liza)

Sementara nak tunggu majlis mula,aku ngan kawan-kawanku duk la merempat kat lobi.Penat nak tunggu makanan masuk dalam perut.Hehe.But,penantian membuahkan hasil.Makanan dia yang amat sedap nyedap!Tip top!Then,time makan-makan tu de la derang buat game la kan.But,bagi aku game ni x la menyeronokkan.Coz,die juz entertain dienye pemain kat pentas,kiteorang yang kat bawah ni juz cam ala-ala tunggul la n more lembut lagi macam tiang la kan.Haha.But,we enjoyed dat nite.(Budak-budak junior x pandai organize nih).Ish2.


(kena nyanyi)

Yang kami tak tahan nak gelak,juz sorang aje budak melayu yang mampu berdiri kat stage tuh.Haha.Plak tu die ni jenis macam alim-alim n malu-malu.Lagi la terkena malam tu.Dengan kena menarinya,menyanyinya.Ish2.Kesian betul.Hehe.Tu jela yang membuatkan kami ketawa berdekah-dekah. ;p


(bersama cip rit)


(bersama cip Liza)



(bersama cip ain)

Di kesempatan ni jela nak amik pic ngan member-member aku.Yela.Kalau kat skool tu semua bizi.Masing-masing duk layan final year project,assignment yang bertimbun-timbun.Isk2.Aku nye final year project pon same.Memeningkan dengan requirement yang very very the demanding from supervisor n client.Adeh.But,alhamdulillah.Keputusannye aku LULUS. ;)


(kami meja no 2 ;))


(ngan elin.Lif pon jadi)


(mari makan kawan-kawan)

Sekian, terima kasih.Kawan-kawanku,terima kasih tuk segala tunjuk ajar!Hope,we will see each other next time!Mish u guys!U rawks!!

AWARD





Award rules :
1. Insert this badge or the pic above to inform u have been awarded.
2. Make sure u take the pic n said it is from.
3. You should tell 10 facts or hobbies about yourself.
4. You should choose 5 other bloggers (easier the ones who follow you) and tell their names in your blog
5. Dont forget to go to their blog and tell them they have been tagged !!!

Awarded by:
Cip Fara ;)

Wahwah..Aku di 'tag' oleh kamoo..Shayang kamoo fara!;)

10 facts or hobbies of mine:
1. my boy (iz).
2. singing.Of course.Haha.
3. Kecik molek.
4. Pinkaholic.
5. Suke dengan perkataan 'senget'.
6. Susah nak start berkawan dengan orang (x sombong ye).
7. Senang menangis,tapi mudah memaafi.Hehe.
8. Suke menyonteng.Kat mane-mane pon boley,asalkan ley menyonteng.
9. Kalau dapat duit banyak,xtau nak jimat.Shopping n mopping.Hehe.
10. Benci akan ketololan yang teramat.Huh!

Dengan rasa berbesar hati, aku tag:
1. Fara
2. Ida
3. Zie
4. Qila
5. none (haha)


Thursday, May 21, 2009

Kebiasaaan yang terlampau ;p

Cak!Hehe.Saje nak men cak-cak plak.Huhu.Actually hari ni xdop mende yang best kat umah.Macam hari-hari biase jugek.Basuh kain.Jemur kain.Angkat baju.Lipat baju.Basuh pinggan.Sapu umah.Huhu.Ni la keje yang salu aku buat sepanjang cuti nih.Hehe.Serunuk tapi letey jugek la.Sebabnye spin washing machine kat umah aku rosak.Jadinye perah jela kain gune kudrat tangan aku nih.Haha.Bantai aje la. ;)

Malam ni nak tengok pemburu hantu.Hihi.Macam poyo pun ade gop citer tu.Haih.Pak cik tu cakap memang ada hantu kat situ,tapi geng die cakap xde hantu.Kononnye halusinasi.Ape ke xbetol derang nih.Sekali pandang umah tu,memang da taw sangat umah tu berhantu.Ish2.Pelik betol la.

Dis saturday,due pupu aku ajak men futsal.Tapi,xtaw lagi la camane.Isk2.50-50 lagi.Huhu.Nanti aku kena tye betol-betol la ngan abang.Hihi.Macam bez gk kalau men ngan Wanno nih.Wat lawak je keje.Hehe.Tapi,xtaw la plak Che Wan ade ke x.Kalau ade bez gop nih.Lame dop jupe semek tu.Hehe.Rindu kamoo Che Wan Shazleen. ;)

Jeng-jeng!Seminggu lagi nih.Aku da rase macam nak meletup dada (nervous).Haha.Tapi,aku taw,aku boleh!Hehe. :D

Most of the time,my mind always think about him.Every second and minutes.Yeah!Aku gila sasau sengal!Haha.

Haa.Yang beznye aku skank suke donlod Bersama Dato' Fadzilah Kamsah nye program kat youtube.Hehe.Bez gile la talk die.Tergelak aku sorang-sorang tengok.Then,aku jugek ley kenal peribadi aku macam mana and aku pasti akan dapat sesuatu input yang positif dari yang ape aku tengok dan dengar 2. ;)

Result da kuar.But,pointer lum taw lagi dapat bape.Alhamdulillah,aku lulus semua subjek.Syukur pada-Mu ya Allah.Sebenarnye aku x brape yakin ngan subjek Algorithm.But,alhamdulillah aku dapat faced subjek tu dengan baik.Amin. ;) Tinggal lagi 1 sem!Yeah!Bulan 11 ni aku abis study.Kalau dengan izin Allah,aku nak amik KPLI.Nak jadi cikgu.Nanti orang ley panggil Cikgu Shima.Hehe.;)) Kan sayangku?Hehe.

Jadi di kesempatan ini, aku nak memohon maaf kepada sesiapa yang pernah aku sakiti hati die.Aku hanya seorang hamba yang lemah yang tak mampu mengelak dari melakukan kesilapan.Maafkan saya.Kemaafan ini iklas dari hati.


video

Friday, May 15, 2009

Makan-makan

Hari ni aku bangun awal.Kena tolong mak aku siapkan makanan tuk tetamu.Tapi,aku tolong gitu-gitu aje.X banyak dh pun.Hehe.Aku kena buatkan 6 jug air tuk tetamu.Hehe.Sebab ari ni Datuk Rahin singgah umah aku nak makan laksa.Hehe.Mak aku cakap, air yang aku buat amat manis.Hehe.Yela,maunye x manis,aku tibai senduk gulai nak cedok gula.Haha.Pulak tu,lepas buat air aku bukannye nak try rase.Ni men taruk suke ati je gula.Macam lori gula tertumpah gula tengah jalan la jawabnya.Nasib baik la xdop sape-sape sakit diabetis.Kalo tak,tak tau la aku.X pasal-pasal aku kena.Hihi.Patut la cik abang aku suh duk dapur.Hehe. ;p


(mak tengah nak mengenyangkan diri)

Lepas aje guests balik,aku pun mule la acara mengambil gambar.Photographer ialah Cip Awin.Hehe.Die ni memang minat bab-bab tekan tepon aku nih.Haha.Pantang sikit aku tinggal tepon,ade la jap lagi aku nampak die duk amik-amik pic.Hehe.Bagus2.Dah nmpak dah usaha tu.Hehe.Hari ni busan la sikit bile nak ke petang tu.Tak tau nak buat ape.Duk jela ngadap tibi 3 jam pastu tibi tengok aku balik.Ni aku x puas hati ni.Adeh.


(bersama ikan-ikan kesayangan)


Berjalan-jalan

Kali nih aku nak cakap lew sikit pasal pekerja-pekerja pasar raya di salah sebuah supermarket kat tengganu nih.Haih.Senang ati je aku nengok budak-budak nih keje.Tak keterlaluan kalau aku cakap derang makan gaji buta.Yela.Time aku pegi sane ngan mak sdare aku,derang sempat lagi gurau-gurau sesama derang.Bukan nak layan customer.Sengal betol la.Pulak tu,ade aku nampak siap tidor lagi tu!Haih.Bankrup la camtu.Ish2.Pe la nak jadi.


(kedai tokey yang tido ternganga)

Bukan setakat dekat supermarket tu je,tokey kedai jual pakaian mengandung pon ley siap tido lagi.Sian kat mak sedare aku.Xley nak beli baju ngandung.Ish2.Pe la.Sangap betol.Kalau la xdop orang pon nak beli,buat la benda faedah sikit.Kire stok ke,untung ke (rugi je banyak),sapu sampah ke.Ni duk ternganga atas kusi malas 2.Pelik betol la penjual-penjual kat sini.Ish2.
Yang paling bez,aku nampak nama aku kat sejenis plastik jual benda-benda tuk jahitan kot.Aku pun x sure pe bende 2.Hehe.

(glamer2.Haha)

Thursday, May 14, 2009

Masa lampauku bersama teman-teman

JANGAN TERKEJUT!!Pic ini telah aku editkan dengan menyamarkan rambutku dengan warna hitam. ;)

actually malam ni aku terbukak hatie nak tengok pic2 lame bersame member-member aku bermula dari 1st year 1st sem,2nd sem and also 2nd year 1st sem and 2nd sem.Hehe.Bile amati balik,bernilai betul waktu bersama kawan-kawan.Worth it!Really! ;) So,enjoy la pic-pic ku yang telah diedit memakai hijab ataupun disamarkan dengan warna hitam di zaman kenakalanku.Hehe.Buat kengkawan enjoy le pic-pic lame kite ni ye!


(time kat Queensbay.Tengok wayang)

Rindu ber'enjoy'an berempat,kadang-kadang je berlima pasal Cip Ina kurang gemar ber'enjoy'an ni.Hehe.Maksud aku ber'enjoy'an di sini bukannya kami buat benda yang x elok.Sekadar menghilangkan bebanan dalam kepala kami yang menimpa-nimpa semasa 1st year and 2nd year.Basically,pasal pelajaran la.Tapi ade jugak la sebab kami saje-saje nak bersuka ria bersama-sama.Honestly,aku memang tak suke bersuka ria dengan kaum adam.Kalau nak bersuka ria pun mesti aku ngan 'My Girls' (Wani,Cida,Ejon,Ina).Hehe.Seronok buat benda sama-sama.Tapi,tu la.Dulu.Sekarang dah tak macam dulu.Masing-masing dah matang.Masing-masing dah pandai luang masa tuk study (insaf).Haha.


(Kami lagi yang capap dalam toilet)

Pic kat atas ni mase nak tunggu wayang start.So,aku ngan cida mengambil kesempatan mengepose dalam toilet.Haha.Kalau kat luar nanti capap.Capap dalam toilet pon jadik la.Haha.Masa ni kami pergi berempat aje.Ina tak ikot.Dia kesibukan.So,hanya kami berempat la yang pegi nuntun wayang.Rindu time nih.Isk2.



(OTW nak balik USM dh)

Yang paling aku tak ley nak lupa time kami beramai-ramai study kat McD sumwhere dekat Gurney.Pemacu jalan ialah Cip Wani.Masa tu,kami naik motor aje.Aku naik dengan Wani.Cida dengan Ejon.Haha.Memang lawak.Kalau tengok balik pic2 tu mesti aku gelak sakan.Time tu aku pakai helmet turtle (helmet separuh yang xde visor).Budak-budak ni cakap cute,tapi bagi aku puit!Huduh bangat!Haha.Tapi tu la aku time tu.Tak kisah dengan pandangan orang.Asal diri hepi aje.Huhu.


(ni zaman aku pegi karoke kat Tanjung)

Untuk pengetahuan anda,aku ngan kengkawan amat gemar menyumbangkan suara dekat Karaoke Tanjung.Dekat aje ngan USM.Tu yang selalu ley pegi.Kalau dikira-kira dalam seminggu ade la 4 hari akan kami pegi menyumbangkan suara.Itu la.Aku da cakap.Kami memang gila di waktu lampau.Haha.Sampaikan orang yang kerja kat situ da kenal kami,siap bagi lagu free lagi.Huhu.Kedian dapat la layanan yang agak tip top.Huhu.Suka suka.Tapi,sekarang kami da tak pegi lagi karok kat sini atas sebab-sebab yang tertentu.Hanya kami yang mengetahui.Ish2.

Walau sehebat dan semenarik mana pun jalan kehidupan yang aku lalui,namun,pengalaman yang aku kutip sepanjang kehidupan akan aku jadikan sebagai panduan untuk diriku menjadi yang lebih baik dari sebelum ni.Alhamdulillah.Berkat dari Allah dan dorongan dari Mr.Teddy aku berjaya berubah kepada sesuatu yang lebih baik,dan aku amat gembira dengan perubahan ini (bangga la tu Mr.Teddy.Hehe)

ALHAMDULILLAH..

Saturday, May 9, 2009

Jenjalan di pantai


Semalam,aku ngan family pegi la Pantai Teluk Ketapang.Saje je jalan-jalan.Nasib baik x ujan.Hehe.Aku rindu tempat ni time aku dating ngan Mr.Teddy.Hee.Makan jagung bakar same-same.Bez sangat!Awin dengan eskrim goyang die.Name eskrim yang die pegang tu 'Eskrim Goyang'.Hehe.Macam-macam la.Ngarut tol la.Hehe.

Kedian,subuh semalam,angah ada balik umah same-same ngan buah hati die,Kak Ina.Kak Ina awek angah yang stadi kat Uniten jugek.Dia baik sangat.Sekali ngan peramah.Hehe.Best2.Senang nak bergaul.Tapi skank Kak Ina dah keje sumwhere kat PJ as Engineer consultant.


Suka sembang ngan die.Siap Mr.Teddy aku cakap,"Wah!Kacip molep ngan kak ipar makan eskrim same-same.Hehe.",senget la Mr.Teddy aku nih.Hehe.Hari ni xde pe yang aku buat.Duk tngok tivi skali ngan mesej-mesej aje ngan Mr.Teddy.Pagi ni Mr.Teddy aku kejutkan aku awal gilew.Pagi-pagi da gayut.Kol dari pukul 7 sampai la 830 am.Hehe.Gurauan pagi tu penting tuk membina hubungan yang bahagia.Insyaallah. Amin ;)

Monday, May 4, 2009

udah pulang!

Yeah2!Akhirnya udah sampai di rumah yang terchenta.Hehe.Permulaan hari yang amat menyeronokkan.Dah lame x buat kerja-kerja umah.Hehe.Bangun awal pagi pergi umah jiran.Nak gi Mekah.So,ada buat makan-makan.Kedian gayut ngan buah hati kejap on the way die gi kerja.Hehe.Rindu bangat sama ngan dia.Dis week insyaallah,katanya mau datang umah!Yuhuu!!Bley celeb anniversary ngan bufday dia sekali.Gumbiranya hati.Berbunga-bunga.Hihi.;)

X sabar nak jumpa.Hmm.Tahan rindu udah lame nih.Doakan kami bahagia.Insyaallah. ;)
Dalam 1 tahun kami berkapel ni tipu la kalau cakap xdop rintangan dan halangan dan cabaran.Berkat kesabaran dan ketabahan kami berdua,alhamdulillah semua dapat ditangkis dengan raket besi.Hehe.Thanks abang n thanks buat diri aku jugek.Hehe.I've changed a lot after met with him.A lot!Really!I'm being a patient and super duper gurl.Hehe.I like it!Alhamdulillah.Bersyukur pada-Mu Ya Allah.Amin.

Friday, May 1, 2009

girls day out!

Semalam baru la last paper aku tuk exam sem ini.Wah!Teruja aku rase nak abis exam,sampaikan keluar awal bangat exam.Should be abis pukul 515 pm,tapi aku da kuar pkul 4 pm.Hihi.Satu jam stengah awal aku keluar.Sejuk beku aku dalam dewan tu.Aku lupa nak bawak jaket kesayangan aku (jaket Milo Beng adiahkan).Hihi.Sebabnye aku pegi agak lewat la jugak,tapi still lagi ade makhluk2 yang x masuk dewan lagi.
Laju gile aku jalan ngan budak2 nih takut capap plak lam dewan nanti.Dunt like!Yang beznye aku tgok ina da kuar dewan,aku pun bangun letak paper kat depan pastu kuar jugak.Then,ejon mengekori.Hehe.Kuar aje dari dewan,ni la resultnya.Amik gambar lagi.Tepi bakul sampah rotan ni pun jadik la.Haha.(xde sampah pun).



Setelah kami berlima bersatu (lambat btul bersiap wani ngn cida.Hehe.), kami pun meneruskan perjalanan menuju ke BJ Mall.Indah jugek suasana petang tu.Kire xla panas terik sangat.Kedian,nampak la bas Milan(bas clubbing).Kami pun redah aje la bas tu,asal sampai awal.Haha.Jenuh le nak tunggu Rapid nih.



Sampai-sampai aje, masing-masing perut da bunyi.Kami pun menyerang Kedai Nasi Ayam Misai (xde misai dalam sup).Memang bez.Nanti mau ajak buah hati makan kat sini la (kalo datang Penang la.Hehe.) Tapi,teh o ais die yang amat manis.Isk2.Tapi aku minum aje.Dahaga punya pasal la.Ish2.

Kami mula la diskusion pasal gempa bumi.Cida la yang start dulu nih.Hehe.Ejon pun memainkan peranan sebagai elabarator kami bab-bab geografi bumi nih."Aku xtaw sangat la bab geo nih.Dulu Geo aku fail la!",aku mengeluarkan getar suara.Haha.Budak2 nih macam terkedu."Biar betol ko cima??".Kami pun bergelak riang.Haha.Acah aje.Mane ade fail la.Benak benar la aku kalo fail.Hehe.

Da abis aje makan,kami menuju ke tempat men bowling.Kat sini ade la macam budak-budak yang main,pak cik ngan mak cik pun ade yang datang main gak.Siap pakai baju satu kaler lagi (biru muda).Hebat2.Haha.Nak main pun sempat posing.Aku jelir kat wani tu.Hehe.



"Bagi saya kasut saiz yang paling kecik.",jerit aku kat tukang bagi kasut tu.Dia macam ala-ala terkejut.Haha.Pastu aku cakap la,"Bagi saya saiz 2.", dia macam pelik lagi,tapi aku buat dek aje.Last2 pas try kasut tu,aku cakap la,"Sorry,bagi saiz 3",hikhik.Mesti tukang bagi kasut tu bengang.Haha."Keciknye kaki.Comel ngat kaki saiz 3 je".Haha.Aku tergelak dalam hati.Pelik ke kalo kasut bowling saiz 3?Ape daa.



Pembuka tirai ialah cip ejon kiter.Hehe.Permulaan yang hebat.Hehe.Kan ejon??Hehe.Cida second,aku third ,Wani forth ngan Ina fifth.Hehe.Duk la baling ke bola bowling tu.Lain kali kena kuatkan stamina tangan nih.Hahaha.Macam berat aje bola yang wani amik tu.12 kilo??Wow!Hehe.Xla,9 kilo kot.Aku mampu angkat 8 kilo aje.Kalau x, terseliuh tangan aku nih.Haha.



Picture bawah ni ialah gaya kami masing-masing melanyakkan lane 2.Haha.
Ina!Hang paling comel lempar bola.Hehe.Macam kanak-kanak riang.Ina.Ina.Hehe.Nak tunggu bola ina sampai kat pin sempat la kami menguap 3 4 kali.Hehe.

Wani!Kaki tu penting.Haha.Dia baru aje sedar kaki macam xbetol,bile da betolkan kaki,baru la banyak aje pin jatuh.Hehe.

Ejon!Time die swing bola 2,pergh!Hebat.Laju gilew bola 2.Tapi sayang,lame-lame die jadi macam masuk longkang aje.Hehe.Tapi,tetap hebat.Hehe.

Cida!Hebat2.Dia pesaing aku time 1st ngan 2nd round.Hehe.Aku tercabar dengan dia.Tapi,aku mampu bersaing sihat tanpa pergaduhan.Cewah.Hehe.

Cima!Tak de pape pon.Haha.Tapi budak-budak nih cakap aku buat aksi porn kat depan.Ces!Sengal!Haha.

Macam-macam karenah la kawan-kawan aku nih.Hehe.Thanx my frends! ;)








Lepas main bowling,kami mula menjalankan plan kami yang ke-2,Karok time!Yeah!Hehe.Kiteorang nyanyi 3 jam tanpa henti!Haha.Hebat x?Balun abis suara macam mana pun.Wani dah la sakit tekak,lagi suara macam Iklim versi perempuan.Hehe.Pastu ade ala-ala Amy Mastura.Hihi.

Aku plak duk nyanyi lagu yang kasi pecah suara.Lagu menjerit.Pergh!Release semua benda.Haha.Bez-bez.Lame dah tak berkaraoke berlima nih.Kononye,semalam kami buat konsert amal la.Tapi,xde penonton le selain kami aje.Hihi.



Merempat atas meja pun jadi.Sofa dah lembut sangat,nanti suara hilang dengan kelembutan sofa.Hihi.Ina punye suare ala-ala cumil aje.Memang die dapat reward la 'Award Paling comel dalam segala aspek' (macam panjang aje name award nih).Hehe.Halus aje suara.Macam suara orang industan nyanyi 2.Wah!



Aku ada la nyanyi gak,tapi lebih kepada mengantuk.Mata aku pun dah sembab.Huhu.Duk menguap je kerja dalam bilik karoke no 19.Hehe.Tengok jela picture kat bawah 2.Cida la ni yang candid aku tengah menguap.Haha.Mengantuk bangat.Rase mcm nak tido aje dalam bilik karoke 2.Haha.Senget.Tapi bile tersedar,automatik bley amik gambar dengan senyuman manis.Haha.



Pukul 12 kami pun pulang la.Ejon tepon Pak cik Aziz Taxi.Borak punye borak dalam teksi 2,dapat la murah.RM8 aje.Kalo teksi lain mesti dah berbelas-belas.Moral of the story,kena pandai amik hati orang tua.X gitu kawan-kawan?Hehe.Sampai aje kt USM,kami pun tersenyum puas sebab dah lontarkan ketensenan di tempat karoke.Hehe.-end-

p/s: Video lemparan paling comey ade disediakan.Ina jgn marah ey~ ;)

video