Thursday, November 5, 2009

PERL.


Ketika saat-saat otak banyak memerah tenaga, time ni la perot bunyik dgn hebat. Megi teman rapatku di kala malam menjelma. Lupe. Lupe. Nk cakap neh. Gile past year PERL susah. Aiyak! Mau aku study gune tenet je.

Kalo dulu kala 100% harapkan buku, now sejak 2 menjak beberapa sems ni aku bijak gunekan tenet tuk tujuan brfaedah (slain berbloggin' ,bertwit2). Btol. Tak tipu. Kat USM ni mane ley bkak website adult nye content. Mau name trpampang kt hq nnti. Waahaha. Sumpah aku tak rela. Hoho.

Bru letak mousse Loreal kt rmbut. Biase la. Bgi bervolume org ckp an. Nk tido pon masih berdandan. Sewel kah? Tak. Tak. Trjadi bile neuoron-neuoron tak mampu lgi sambungkn bendalir kt otak aku (merapu). Juz nk kekalkn shape die aje.

Cam nk stay up je mlm ni. Tpi berbekalkan megi ngn air kosong mampu ke mate aku bertahan? Aku risau lgi die nk pejam ade la. Haih. Tawakal ajela. Katil aku da sepah mcm stor kertas aje. Penuh ngn kertas2 (nmpk cm rajin la kunun). Apekan daya. Exam baru je nk mule. Gayenye cam gini le.

11 comments:

misz benida said...

aku stdi jap,stado berjap2.
hahaa

shima said...

hahaha.kalo aku berjap2 nye time ptg le.hihihi.

Nadd said...

all the best shima..
btw,
sape ur cousin tu?
part bape?

shima said...

ok..tq nad~
cousin shima tu name die nurul nadiah..putih2 pakai spek..
die pon same cm nad..amik satu paper je sem ni n stat pre prac bln 11 nih..xsure la part bape..hehe..

Nadd said...

emm..
dia kecik2 eh?
same ngn nad la kalo pre-prac bulan 11 ni..
keciknyaa doniaa...
;D

shima said...

yup~ btol dh kot 2..die kecik2..hehe..
tu la sal..kecinye dunia ini..ish2..

Hisham said...

hye salam jengah..nice blog...kite tkr link k..

misz benida said...

oit,bile ko bis ppr?

shima said...

ak bis paper 10hb ni..hehe..tpi gaye cm paper da abis dh..hoho..

misz benida said...

aku 9 bru start ppr.
hbis 17..ceh,ko blah dlu la ni..
gud lark babeh.

shima said...

ok bbey~ ko jgn sedey aku blah lu..ko pon xley balik awl gk,kan banjir..hehe..