Monday, November 2, 2009

LESI.


Hari ni pegi antar paper test yg perlu di recheck balik oleh Dr. Wafaa. Aiyak. So, pasni carry mark tgok balik la dpt bape. Ish2. Terik tol le cuace kat sini skank. Cam sume bendalir2 dalam badan aku nih kna absorb ngn matahari yg oren. So, cam cepat sikit penat.

Dalam kepala skank, cam2 masalah timbul. Pas satu, satu. Rase cm nk tido aje sepanjang ari nk elak pikirkan masalah tu. Kdg tu, terbawak2 smpai lam mimpi. Dasyat tol la. But, aku tau, sume ni punca dari salah aku jgk. So, aku kna solve sndri n learn from the mistake. Aku kna pikir future. Long term.

Sian kt bf aku kena dgr segala masalah aku lately. Sory sgt. Never meant to burden u. Just need someone to talk to. At least, u told me how to solve it, but aku ni jnis degil kot. Angguk, but no action. Hoho. Tak de keberanian lgi. Need some extra time kot.


Since aku bakal jadi penganggur terhormat dis coming year, aku kena pikir jalan tuk survive kat umah nti. Tak kan nk harap duit mak ayah aku. Tak bley. Aku kena carik jln sndri. Jadi rakan kongsi bf aku pon xpe. Heh~

Rupenye, banyak lagi benda yg aku x blajar dlam kehidupan. Aku perlu explore sndiri dan mula belajar dari kesusahan, dan kesenangan akan menyusul kemudian. Caiyok shima! Terbangkan kesusahan tiupkan semangat kembali! Emmmm..Ahhhh...Emmmmm...Ahhhh.. (Tarik nafas,lepas nafas ok.)

* pic di atas xde kaitan ape2 pon. Cume mukeku sikit keletihan n akibat trlalu byk berpikir + tiada mood tuk bersolek-solekan.*

4 comments:

misz benida said...

caiyok2!!!
hahaha...
oo,aku pon dlm mslah bsar..
tgh pk cmne nk kaut duet dlm cti..
hehe..
nk cri keje,tpi nk jgk bderak2 ngan mmber trcnta.
hehe

shima said...

hahaha..btol2.~ same la kite.
hihi.cmne ye?ko ade idea x?
hehe..

misz benida said...

kna crik kje yg opis hour la.
wkend leh kua mronggeng..
hehe..
ngada2 tol la..haha

shima said...

hahaha..opis hr ey.
keje kt ane ey kalo opis hr?
hehehe...
adeh..pening2..