Wednesday, September 30, 2009

HAIH.

Haih~ Rimas gile ngn Pak Arab yg ngajar lab Perl nih. Sakit jiwa aku. Ade ke patot time aku nk browse e-learning skool aku (bkn aku gi bkak pornografi pon), die duk kaco aku nye keyboard. Duk men tekan2 pastu sengih2 cm pape tah. Adeh! Geram! Rase cm nk tmbuk je muke die tuh. Sib baik aku still ade jiwa kelembutan disitu.

Lagi plak, bilik aku nih, time mlm je ade binatang terbang2. Risau aku kot2 die duk gigit aku ke. Masuk lam tlinge ke (geli2). Kalau aku pengsan tu, cpt2 la antr aku gi ospital. Ckap aku dah diserang binatang terbang. Cecece.

3 comments:

imHepPie said...

join je dorg terbang..nnti x kaco la tu

misz benida said...

pak arab ek??
nk ngorat ko la tu...
ko hot sngt..
hehehe..

uih,rmate aku amat tkutkan serangga plihan..
hehe
ko blh msuk group die.

nazatul shima said...

imheppie:: kalo la aku ley terbang cik heppie ui..isk3..

benida:: mne de la.mmg paten die cam gitu.eeii.benci tol la.oo..ley ey..klo cm2 ak jdi leader la.hekhek.