Friday, July 3, 2009

Uncle Chua Kopitiam


(saya kuar jalan-jalan lagi.)

Wee! Hari ni saya outing lagi. Kali ni dengan bestfriend saya since saya Tadika lagi. Hehe. Name die Fariza Suhada and saya just panggil Da. :) She's very nice to me. Saya suka berkawan dengan dia dari dulu lagi. And look! She's still with me. :)


(pantang nampak cermin.Haha!)

Mula-mula tu cam juz nak usha-usha pump je kan. Kedian, tibe-tibe terbeli 2 pasang pump. Hihi. Purple ngan red. Both of them soooo sweet! Sebab tu yang jadik terbeli. Hehe. Abang da marah tu memboros. Hihi. Sorry sayang. :)




After mengusha pump, kami pegi la carik suar jeans plak. Kami masuk la Butik Levis. Sekali tengok harga RM249.Wah! "Da, ni xdop diskaun ni. Hehe."
Time diskaun pun dah RM199. Hehe.

So,batalkan niat beli jeans kat situ.

Kami pun pergi la kat sebuah butik ni. Sib baik la harge die tak mahal sangat. Around RM 80 sumtink. :)




Pastu kami pergi me'ranggos'. Ranggos maksudnye makan OK? Hehe. Kami pergi kat Uncle Chua Kopitiam. Sebelah Secret Recipe aje. Hihi.

Saya amik Chicken chop, jus laici and juice dragon fruit. Wah! Amat sedap! Sampai kekenyangan saya petang tadi. Hihi.

Da plak amik mee kari ngan air carrot susu. Hihi. :)




Abis je makan saya pun balik la. Dalam kete termenung jap. Pikir barang x packing lagi nak balik Penang nih. Hehe.

Penang! Here I come!

Hehe. :)



-end of story-

5 comments:

Farra Dilla said...

waaa...
sdp2 mknn!
hehe..
eee..
tomey gler ko pkai tdung gini..
ak pkai cm xjd pe pon..
hehehehe...

nazatul shima said...

memang sedap darl! Hehe..
nanti kite p makan same2..
tapi make sure ko datang penang la..
hehe..
waa...
tanx fara..but aku pakai biase2 je..:)
xpe..ko kan baru je pakai..
nanti lame2 chantek la.:D

Farra Dilla said...

penang???
ala..
nk dtg...
tp...
xtawu la ble..
ayh n mak ak de kt penang skg..
hihi..
emm..
myb kpala n muke ak xseswai kot pkai tdung cenggitu...
hahaha..

Anonymous said...

pump tu menda pe ye?

nazatul shima said...

pump 2 sejenis kasut..
pump shoes..
hehehe..